Wuivend Riet gelanceerd in NTGent

Vandaag lanceert Wuivend Riet in het café van NTGent!

“Onder de noemer ‘Wuivend Riet’ opent NTGent deuren. In de brede zin van het woord. NTGent laat letterlijk de mensen van harte binnen in haar huis. Enerzijds wil ze een gratis laagdrempelig programma aanbieden voor jong en nieuw publiek. Anderzijds worden deuren geopend voor opkomend lokaal muzikaal- en artistiek talent door hen een platform aan te reiken.”

Tijdens de eerste dag van Nieuw Toneel Gent Driedaagse (utopieën voor een schouwburg) worden de ramen van het café met raamstiften onder handen genomen door Emily Lefèbvre, Yorick Van de Walle en De Kapitein. Naast de creatieve tekenkronkels zullen de ramen ook de planning van Wuivend riet voor de komende twee maanden tentoonstellen.

Wees donderdag dus gerust welkom om de kunstenaars in actie te zien of kom in de loop van de maand eens langs om hun werk te bezichtigen. Benieuwd naar wat je kan verwachten? Neem zeker een kijkje op de sites van de kunstenaars.

Tot dan!
WR

Emily Lefebvre- http://emily-lefebvre.tumblr.com/
Yorick Van de Walle- http://yorickvandewalle.tumblr.com
De Kapitein- www.dekapitein.be

Check ook de facebookpagina van Wuivend Riet voor accurate informatie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *